accucurv

Med all ära vill vi presentera vår underbara accucurv för kroppsskulptering
och fettförbrännings metod med kliniskt dokumenterade reultat.

Vad är accucurv ®?

accucurv® aktiverar muskelnerver och inducerar en djup muskelkontraktion som är svårt att aktivera med egen träning. Denna kontraktion och muskelsammandragning stimulerar muskeltillväxt och volym genom att ömsesidiga kontraktioner av stimulering och respons av muskelnerven.

iEMA-teknik (intelligent Electromagnetic Activation)*

Intelligent Electromagnetic Activation (iEMA)-teknologi genererar tusentals stimulerande pulser under behandlingens gång, vilket ökar storleken och volymen och antalet muskelceller för att stärka muskeln.
Det magnetiska fältet som genereras av accucurv® kan överföra energi djupt in i bäckenbottenmusklerna, vilket möjliggör behandling av även patienter med ett högre BMI. Genom behandlingen kan du förvänta dig att stärka musklerna och minska visceralt, abdominal fett samt definiera kroppslinjer och förbättra hållningen samt stärker både mage och rygg muskelaturen.

accucurv·s styrkor och behandlingsbara områden

Olika behandlingsalgoritmer

En specifik behandlingsalgoritm för olika kroppsdelar möjliggör skräddarsydd kroppsformshantering (skulptering) beroende av patientens ålder, kroppsform och livsstil med tanke på den mångfaldiga uppsättningen av individuella demografiska egenskaper. Våra 144 program erbjuder en optimal behandlingsalgoritm för varje patients individuella krav, som önskar reducera bort onödigt fett i buken, rumpan och låren, samtidigt som musklerna stärks för att skapa en fastare, mer balanserad hållning.

Seeing is believing!

Q&A

Personer som är relativt vältränade kan känna förbättringar efter bara en behandlingssession med Accucurv. Efter de rekommenderade fyra sessionerna kan en del känna sig starkare och se mer muskeltonus och minskat fett i de behandlade områdena, dock syns slutresultatet först tre månader efter avslutad kur. Slutresultat kan ta längre tid att visas, särskilt i områden med mer fett. Att bygga muskler tar tid. Man kan inte gå till gymmet en gång och se något resultat. Muskeln byggs upp de närmaste månaderna och apoptos (nedbrytningen av fettceller) tar ett par månader att ske.

Ditt resultat kommer att hållas kvar så länge du underhåller kroppen med regelbunden träning och har en hälsosam livsstil. Det är precis som att gå till gymmet och träna, om du slutar med det kommer dina resultat inte att hålla länge. Efter en avslutad kur med Accucurv fortsätter dina muskler stärkas och ditt fett reduceras i ungefär fyra månader. Det rekommenderas ett uppföljningsbehandling var 6:e månad för att resultatet ska hålla kvar så länge som möjligt.

Det har inte rapporterats några biverkningar från Accucurv, utan den har visat sig vara en mycket säker behandling. Dock ska du inte utföra denna behandling om du är gravid, ha en pacemaker eller annan implanterad elektronisk anordning nära behandlingsområdet, ha hjärtproblem, tidigare kramper eller andra medicinska tillstånd som kan göra enhetens elektromagnetiska fält farligt för dig. Du ska undvik Accucurv om du har någon typ av metall, såsom en kopparspiral eller ett höftimplantat, nära behandlingsområdet. Den högintensiva fokuserade elektromagnetiska energin hos Accucurv kan värma upp metallen eller lossa den.