MEDICINSK BOTOX

De flesta människor tappar elasticitet i huden när de åldras. När detta händer ser de ut äldre, trötta och till och med förvärrade. MEDICINSK BOTOX® är en receptinjicerbar som oftast används för att behandla de horisontella linjerna över pannan, kråkfötter och de vertikala linjerna mellan ögonbrynen. Det minskar också linjer och rynkor runt munnen och näsan.

MEDICINSK BOTOX® är gjord av en raffinerad form av botulinumtoxin A som blockerar nervimpulserna som skickas till de muskler som styr ansiktsuttrycken och förlamar på så sätt tillfälligt musklerna. När den injiceras ordentligt av en utbildad professionell i musklerna som bidrar till ansiktes rynkor blir resultatet en mjukare hy och ett naturligt, yngre utseende.

Idag är injektionsbehandling med MEDICINSK BOTOX® den vanligaste läkaradministrerade skönhetsbehandlingen i världen.

Under det senaste decenniet har MEDICINSK BOTOX® godkänts för att behandla andra kroniska hälsoproblem. Det är godkänt för att behandla överdriven svettning av armarna, tandgnissling och migrän.

MEDICINSK BOTOX® är egentligen ett produktnamn. Andra produkter med exakt samma funktion som MEDICINSK BOTOX® är Azzalure®, Vistabel® och Dysport®.

MEDICINSK BOTOX® har framgångsrikt minskat fina linjer, rynkor och veck för att skapa ett mer ungdomligt utseende. MEDICINSK BOTOX® har dessutom följande fördelar:

  • Ingen återhämtning
  • Snabb behandling
  • Kan användas i kombination med andra procedurer och behandlingar
  • Långvarig

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar MEDICINSK BOTOX?
BOTOX® blockerar nervimpulserna som skickas till de muskler som styr ansiktsuttrycken och begränsar aktiviteten i de muskler som orsakar rynkor.

Skapar MEDICINSK BOTOX volym i ansikte?
BOTOX® skapar ingen volym.

Är MEDICINSK BOTOX skadlig eller färlig?
BOTOX® är en säker behandling om den utfört på rätt sätt av en utbildad professionell. Den skadar inte musklerna på långsikt och effekten försvinner efter 3-4 månader.

BOTOX® är den vanligaste behandlingen av alla skönhetsbehandlingar.

När börjar resultaten och hur länge håller i sig?
Resultaten börjar synas efter 3 dagar. Det kan ta upp till 3 veckor innan man ser den totala effekten. I normalfallet kvarstår det uppnådda resultatet av en enskild behandling i 3 månader. För varje gång man upprepar behandlingen brukar resultaten hålla i sig något längre.

Vad är för bivarkningar eller risker med botoxbehandling?

  • Blåmärke eller svullnad kan uppkomma vid injektionsställe. Denna risk kan öka när man tar blodförtunnande medicin, tar läkemedel innehåller acetylsalicylsyra eller dricker alkohol. Risken kan även ökas när man tvättar ansikte med värmt vatten, sola eller använder bastu efter behandlingen.
  • En ovanlig biverkning är slokande ögonlock som orsakas av att ämnet spridit sig till andra muskler än de som avsågs med behandlingen. Därför är det viktig att man inte gungar på ansikte eller sova på ansikte efter behandlingen.
  • Vissa patienter upplever en tillfällig huvudvärk efter ingreppet.
  • I väldigt sällsynta fall allergiska reaktioner kan förekomma.

Priser

Ett Område / Lip Flip

1500:-

Två Områden

2000:-

Tre Områden / Tandgnissling

2500:-

Fyra Områden

3000:-

Svettning
Från

4000:-