Vi på Nina Klinik i Västerås jobbar med naturliga förlängningar med olika böjningar, längder & tjocklekar på fransarna för att skapa en väldigt naturlig design.

För ett naturligt resultat jobbar vi med max 2mm längre fransar än kundens egna.

Vi mixar teknikerna och använder de tunnaste fransarna som ger ögat en fylligare look, (ej mega volym).

Det är av yttersta vikt att inte lägga på en för tung frans och anpassa tjockleken efter kundens egna kvalitet. Det går inte alltid att återskapa vad andra har men visa gärna en bild så vi vet ungefär vilken design du är ute efter. Vi jobbar bara hälsosamt och väljer vilka fransar vi ska använda utefter din kvalitet.

För tunga fransar riskerar slitage och kunden kan även tappa fransarna i förtid.

FRANSAR

De fransar som används vid fransförlängning är vanligtvis i syntetisk mink eller silke, vi använder ej djurhår. Syntetisk mink är både mörkare och mjukare. Det finns en uppsjö med olika böjar, längder och tjocklekar att välja mellan.

ANATOMI

Våra naturliga ögonfransar lever i upp till tre månader innan de faller av. Vi har ca 60-180 fransar per öga och tappar 1-5 fransar om dagen. Eftersom de naturliga fransarna ständigt befinner sig i olika växtfransar så märks detta oftast inte av (utan förlängning). Färga gärna fransarna svarta innan för att få ett så fint resultat som möjligt och ”fjunfransarna” ska komma fram. 

SKÖTSELRÅD

Dina fransar behöver alltid vara rena från olja då det kan lösa upp limmet. Undvik mascara och att gnugga fransarna. Undvik vatten på fransarna i 4h efter behandlingen. Borsta dina fransar med mascaraborste varje dag för att hålla dem raka och fina. Borsta alltid fransarna uppifrån. Rulla borsten genom fransarna försiktigt.


Rengör var tredje dag med ett skumrengöring som är till för förlängningar. Om ögat blir rött, börjar kila eller känns obehagligt så kontakta du oss. Mediciner, stress, hormoner, graviditet, sorg mm kan påverka en fransförlängning negativt. Återbesök rekommenderas efter 3-4 veckor.


Rengöringen är väldigt viktigt särskilt för de som var volymfransar. Fransshampoo avlägsnar eventuella hudavlagringar och sminkrester utan att förstöra löstfransarna. Volymvipporna vill dra ihop sig om smink, hårspray, schampoo mm inte avlägsnas, 
rengöring är A och O.


Njut av livet som blir lite enklare när du har fransar!