ÄKTA PLASMA MED PLAXPOT
Plaxspot är ett revolutionerande ansikts,-och kroppslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

Plaxpot ger en äkta plasma från den egna plasmageneratorn som bygger upp joniserad gas av elektroner och joner och inte endast en elektrisk ljusbåge som många andra pennor. Det blir en stor skillnad av resultatet och hållbarhet av behandlingen , som inte kan uppnås genom att endast ha en elektrisk ljusbåge. kollagen och elastinfibrerna samt orsaka en sammmandragning av vävnader.

PLAXPOT™ PLASMALJUS TEKNOLOGI
ögonlockslyft utan kirurgi och mycket mer…

 

PLAXPOT
Användningsområden:
Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, hängande hud på halsen och kinderna.
Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy. Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.

Plaxspot´s framdel ger en liten plasma-blixt från spetsen till huden i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, drar åt locket / under ögonområdet.

Det blir en massa små prickar och oftast bruna, för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden försvinner och oxideras.

Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen på marknaden idag som framgångsrikt minskar överskott av huden.

Ja för ansiktet, iblan på kropp också.
Området som ska behandlas bedövas med kräm i 30 till 45 minuter innan behandlingen, det är därför du ska komma 45 minuter före behandlingen!

Oftast räcker det med en behandling men beroende på hudtyp, ålder, område är detta individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva fler än en behandling.
För personer med väldigt mycket överflödig hud rekommenderas 2–4 behandlingar. För ögonlock brukar 1-3 behandlingar räcka.

En behandling tar ca 30 minuter med omedelbart resultat. Behandlingen är permanent då hudfibrerna är förkortade. Men vi fortsätter att åldras,så underhållning kommer krävas.

Omedelbart efter behandlingen kan det kännas som en brännande känsla. Denna känsla kommer minska under dagen.
Efter behandling är det normalt att det behandlade området blir någon svullet och kliar.
Detta är speciellt vanligt runt ögonen och kan vara i några dagar.
Du kommer få små bruna prickar, som sårskorpor som trillar av efter några dagar.
Viktigt att skydda behandlingsområdet för sol med solskyddsfaktor 50 i ca 3 månader.

KONTRAINDIKATIONER

Kunder som behandlats med cortison injektion vid behandlingsarean under senaste månaden

  • Cancer, speciellt vid benmärgscancer.
  • Infektioner. Herpex Hepatit.
  • Graviditet
  • Allergi mot bedövningsmedel.
  • Autoimmuna sjukdomar
  • Pacemaker