PRX-T33

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. PRX T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent. Behandlingen kan utföras året om på alla hud typer/hudtoner och kan även kombineras med andra behandlingar för att optimera effekten. Detta i kombination med dom fantastiska långsiktiga resultaten gör att denna behandling snabbt ökar i popularitet

PRX-T33 gör följande:

Reducerar rynkor och fina linjer
Stimulerar hudens egen kollagenbildning
Skapar djup återfuktning och glow
Återskapar hudens fyllighet
Reducerar ärrbildning
Reducerar pigmentfläckar
Jämnar ut hudtonen
Ökar cellförnyelsen Behandlingsområden:
Ansikte
Hals
Dekolletage
Händer

Hudbristningar Hur går behandlingen till?

Genom att massera in TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid i huden stimuleras hudens egen kollagenproduktion och man uppnår en fyllig hud med mera glow och samtidigt minimeras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats.

Bäst resultat uppnås efter 4-5 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad. Många beskriver behandlingen som ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling Kontraindikationer och att tänka på innan.

KONTRAINDIKATIONER I följande fall ska inte PRX-T33-behandling utföras

Närvaro av Herpes simplex i behandlingsområdet

Nyligen utförda (2-6 månader) gjorda kirurgiska ingrepp (fettsugning, ögonlockskirurgi/ögonlyft, etc.) i behandlingsområdet

Immunnedsättande och blödarbenägna sjukdomar
Genetiska anlag att utveckla keloider och/eller hypertrofisk ärrvävnad
Familjära anlag att utveckla postinflammatorisk hyperpigmentering
Graviditet och/eller amning
Annan medicinsk hänsyn
Bakteriell infektion
Atopisk dermatit

OBS! Tänk på att sluta med mycket aktiva produkter innan du påbörjar din kur ex retinol.

Information om behandlingen Först gör vi en hudanalys och stämmer av så man inte har några kontraindikationer för behandlingen.

Behandlingen går snabbt, endast 30 min och är faktiskt riktigt behaglig att få. Det känns endast lite pirr och stick i huden. PRX-T33 serumet droppas på huden för att därefter masseras in med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt nå ner på djupet i huden. Där arbetar man sedan in produkten i lager och ser till att den fördelas jämt över ansiktet för att uppnå bästa möjliga resultat. Beroende på hur känslig hud patienten har kan det svida lätt vid vissa områden såsom läppar. Dock upplever dom allra flesta patienter behandlingen som smärtfri och många tycker att den är avkopplande. Efter behandlingen får du med dig produkter hem som fortsätter att förstärka resultatet av din behandling.

För bästa möjliga resultat rekommenderas att man gör återkommande behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. Eftervård Vi kommer att rekommendera dig anpassade produkter att använda i 7-10 dagar efter varje PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat.

Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling. Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden ej mer solkänslig av PRX T33 vilket gör att den även lämpar sig väl året om